ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 

Το 1967 ο Χρήστος Αποστολίδης ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων φωτισμού και κινήσεως με 10ετή εμπειρία ξεκίνησε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ως εργολάβος ηλεκτρολόγος. Με προσωπικό από 6-10 άτομα, αναλαμβάνει εργολαβίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε συγκροτήματα πολυκατοικιών-οικίες-καταστήματα-εργοστάσια κ.α. Η καλή,προσεκτική και υπεύθυνη δουλειά του,τον καταξίωσε στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Το 1989 προχωρούν στην εταιρεία οι υιοί του Χρήστου Αποστολίδη, Απόστολος και Παναγιώτης Αποστολίδης και η εταιρία μετονομάζεται σε Χρήστος Αποστολίδης και υιοί οε.

Από τότε έως και σήμερα η εταιρεία μας συνεχίζει τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις με ασταμάτητο ρυθμό σε οικίες - βιομηχανίες - καταστήματα - γραφεία, αυτοματισμοί - συναγερμοί - τηλεψωνικά κέντρα - μελέτες φωτισμών - ειδικές κατασκεύες και γενικά ότι έχει σχέση με τον ηλεκτρισμό με εξειδικευμένους τεχνικούς και επαγγελματική συμπεριφορά.

 

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας, είναι  το κίνητρο για την εξέλιξη της ποιότητας των υπηρεσιών μας ώστε να μπορούμε να ικανοποιούμε κάθε σας ανάγκη προτείνοντας σας αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.


 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Ο.Ε. | ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Βρισκόμαστε Εριφύλης 21 στο Χαλάνδρι
Τηλέφωνο: 2106814120, Κινητό: 6977284081